Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

Bosh Çamaşır Makinesi Kullananların Yorumları

Mavikadin>Yaşam>Bosh Çamaşır Makinesi Kullananların Yorumları

Bosh çamaşır makinesi almak isteyenler internette yorumları araştırır. Sizler için internette olan Bosh marka çamaşır makineleri ile ilgili yapılan yorumları derledik.

Bosh Çamaşır Makinesi Kullananların Yorumları

Bosh çamaşır makinesi almak isteyenler internette yorumları araştırır. Sizler için internette olan Bosh marka çamaşır makineleri ile ilgili yapılan yorumları derledik.

Bosh Çamaşır Makinesi Kullananların Yorumları

Bosch’un sadece çamaşır makinesini değil; buzdolabını, fırınını ve bulaşık makinesini de kullanıyorum. 5 senedir bir kez bile sorun yaşamadım. Çok memnunum ve herkese tavsiye ediyorum.

Bosch çamaşır makinesi kullanıyorum, sessiz çalışmasından ve yıkama performansından gayet memnunum. Kullanım sırasında makineyi ağzına kadar çamaşırla doldurmayın ve gerekenden fazla deterjan koymayın. Bazı kullanıcılar ikisini de yapıp, kıyafetlerde deterjan lekesi kaldığını şikayet ediyor. Her ürünün bir kullanım şekli vardır. Doğru şekilde kullanırsanız ürünleriniz memnuniyet sağlar.

Annem 7 senedir Bosch çamaşır makinesi kullanıyor. Hem annem memnun olduğu için, hem de dijital olduğu için ben de satın aldım ve ne kadar memnun olduğumu anlatamam. Ekstra sıkma, 15 dakikalık kısa program, durumala ve boşaltma özellikleri var. Ayrıca sport- fitness, sentetik yıkama, narin yıkama, renkliler, beyazlar, sensitive, yünlüler, ipek ve hassas gibi farklı yıkama seçenekleri sunuyor. Benim makinem 7 kg kapasiteli ve 1200 devir. Yıkayacağım çamaşırlara göre suyun sıcaklığını ve devrini seçebiliyorum, dijital olmasının en güzel yanı bu. Özellikle tül perdelerimi yıkayacağım zaman hassas durulama ve kolay ütüleme özelliklerini seçiyorum. Makine otomatik olarak 30 derece ayarlasa da istediğim zaman değiştirebiliyorum. Hassas durulama ve kolay ütüleme butonlarına basınca perdelerim hiç kırışmadan çıkıyor.

Bosch çamaşır makinem problemsiz ve tertemiz bir yıkama sağlıyor. Çok sesli çalmaması da güzel tabi. Özellikle 1200 devirde sıkınca çamaşırlarım neredeyse kuru çıkıyor. Hızlı yıkama özelliği sayesinde de vakit tasarrufu sağlıyor. Hangi programı seçerseniz seçin, istediğiniz devir ya da dereceyi ayarlayabiliyorsunuz.

Ben 3 senedir Bosch çamaşır makinesi kullanıyorum ve hiçbir sorun yaşamadım. Hala saat gibi hiç şaşmadan çalışıyor. Makinenin çıt çıkarmadan çalışmasını bekliyorsanız hayal kırıklığına uğrayabilirsiniz. Ama ben mutfağımda kullanıyorum ve sesi rahatsızlık verecek kadar yüksek değil.

Çamaşır makinesi almadan önce neredeyse tüm markaları araştırdım ve Bosch marka almaya karar verdim. Siz de çamaşır makinesi almayı düşünüyorsanız kesinlikle tavsiye ederim. Çok memnun kaldık gerçekten... 

Ben evimde Bosch çamaşır makinesi kullanıyorum. Bütün yıkama seçeneklerine hızlıca ulaşabiliyorsunuz ve kullanımı oldukça kolay. Program özelliklerini dilediğiniz gibi değiştirebiliyorsunuz. Hem yıkarken hem de sıkma sırasında çok sessiz çalışıyor. İkisinin de performansından çok memnunum. Hiç düşünmeden alabileceğiniz bir çamaşır makinesi.

Ben 1 haftadır Bosch çamaşır makinesi kullanıyorum. Şu an için gayet memnunum. Seçtiğiniz programın sıkma devrini ve su sıcaklığını değiştirebiliyorsunuz. İsterseniz otomatik olarak sunulan seçeneklerle de çalıştırabiliyorsunuz. Çamaşırlarınızın daha az kırışmasını istiyorsanız, düşük devirde kullanabilirsiniz.

Bosch çamaşır makinesi gerçekten çok sessiz ve kaliteli yıkıyor çamaşırları. Ben 270 TL fark ödeyerek garanti süresini 4 sene daha uzattım. Çok memnun kaldım, ödediğim paranın hakkını veren bir makine gerçekten.


Editör : Selma Yenidoğan
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...