Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi

2020 Kolay Ve Değişik Örgü Atkı Örnekleri

Fotogaleri>Kadın>2020 Kolay Ve Değişik Örgü Atkı Örnekleri

Olmazsa olmaz eşyalarımızdan biri de örgü ve tığ işi atkılardır. Nitekim örgü öğrenmeye yeni başlayanlar öncelikle atkı yaparak kendilerini geliştirmektedirler. Örgü atkılar, kış mevsiminin ayrılmaz bir parçası olan ürünlerdir. Biz de bu sayfamızda 2020 kış sezonunun trend örgü modellerine yer verdik. Bu örgü atkı modelleri, hem soğuktan korunmanızı hem de zarif görünmenizi sağlayacaktır. Öyleyse kendinize ve sevdiklerinize el örgüsü atkı yapmaya ne dersiniz?

Editör : Selma Yenidoğan
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Bakmadan Geçme
Rüyada at görmek ne anlama gelir?
Rüya Tabirleri
Rüyada at görmek ne anlama gelir?
Kültürümüzde önemli bir yeri olan atı rüyada görmek çoğunlukla hayırlı olarak yorumlanır. Genel olarak hayırlı kısmet ve bereketli kazanç şeklinde tebir edilen bu rüyanın yorumu, rüyadaki baskın imgelere göre farklılıklar gösterir. Peki rüyada at görmek ne anlama gelir? Rüyada at sürmek, ata binmek, at arabası görmek ne demek? Mavi Kadın editörü rüyada at görmek ile ilgili tüm tabirleri derledi.
Kıvanç Beril Talu çiftinin kuaförlerine 225 bin TL'lik vurgun yaptığı ortaya çıktı
Magazin
Kıvanç Beril Talu çiftinin kuaförlerine 225 bin TL'lik vurgun yaptığı ortaya çıktı
‘Var Böyle Tipler’ videoları ile sosyal medyada tanınan Kıvanç Beril Talu çiftinin Nişantaşı’ndaki kuaförlerini 225 bin TL dolandırdığı ortaya çıktı. 
Şık görünürken doğaya bedel ödetmeyi bıkarın: Sürdürülebilir moda ile tanışın
Moda
Şık görünürken doğaya bedel ödetmeyi bıkarın: Sürdürülebilir moda ile tanışın
Son yıllarda yükselen hızlı moda kavramına kapılan kadınlar gardroplarını kıyafetlerle dolduruyor. Bunların bir çoyğu belki birka defa giyildikten sonra unutulup gidiliyor. Bu çılgın tüketimin ekonomi dışında görünmeyen belki de görmek istemediğimiz bir zararı daha var: Her fazladan kıyafet doğaya verilen zarar demek. Sadece bir kot pantolonun üretiminde bile litrelerce temiz su heba oluyor. Denize, ırmaklara karışan kimyasallar, havaya karışan zehiri gazlar ise cabası. Yani her daim şık olmanın bedelini doğaya ödetiyoruz. Çare ise sürdürülebilir modaya uymakta. Peki nasıl?