2022-12-06 21:47:06 | Son Güncelleme : 2022-12-06 21:54:34

Şarkıcı Güllü gaz ve freni karıştırınca kaza yaptı

Yeni klip çekimi için objektif karşısına geçen kendine has hayran kitlesine sahip Güllü, çekimlerde fren yerine gaza basınca ortalık karıştı.

Şarkıcı Güllü gaz ve freni karıştırınca kaza yaptı

Yıllardır ekranlardan uzak kalmayı tercih eden şarkıcı Güllü, yeni şarkısının hazırlıkları için kameraların karşısına geçti. 

PEDALLARI KARIŞTIRDI

Yeni şarkısının klibi için çekimlere başlayan Güllü, son model arabası ile senaryo gereği ağaca çarpacaktı ancak ünlü şarkıcı fren ve gazın yerini karıştırınca ortalık karıştı.

''NAZAR''

Senaryo gereği olması gereken kaza bir anda kendiliğinden olunca şarkıcı da bir an telaşa kapılıp şoka girdi. Herhangi bir yara almayan ünlü isim şunları söyledi;

"İstesem bu kadar gerçekçi olmazdı. Her şey iyi bir çalışma ortaya çıkarmak içindi. Ufak bir talihsizlik diyelim, bizim nazar boncuğumuz da bu olsun."

GÜLLÜ KİMDİR?

Güllü ya da gerçek adıyla Gül Tut, 15 Ekim 1973 yılında  Kasımpaşa, Beyoğlu, İstanbul'da doğdu. Roman asıllı Türk fantezi müziği ses sanatçısıdır.

Zor bir çocukluk geçiren ve küçük yaşlarda gece kulüplerinde şarkı söyleyerek kariyerine başlayan Güllü, 1973 yılında İstanbul'un Beyoğlu ilçesinde bulunan Kasımpaşa semtinde dünyaya geldi. 1988'de henüz 15 yaşındayken, düğün salonlarında şarkı söyleyerek sahneye çıktı. Yaşından dolayı gazinocuların kendisine iş vermeye cesaret edememesi yüzünden, okuluna dönmek zorunda kaldı. Ancak ailesinin maddi durumundan dolayı bir süre sonra okulu bırakıp şarkıcılığa devam etti. 2008 yılında Kartal Yakacık'ta içki komasına giren sanatçı, hastaneye kaldırılmış ve tedavisinin ardından taburcu edilmiştir.

«Kasımpaşalı Güllü» adını kullanarak ve söylediği Roman havalarıyla 1990'larda ün kazanmış, yaptığı albümlerle ve özel hayatıyla gündeme gelmiştir. Evlendikten sonra sahnelere bir süre ara verdi. İki çocuğu olan sanatçı 2000’de boşanıp sahnelere yeniden döndü.

Kasımpaşalıyım, Gülüm Var, Oyuncak gibi, Değmezmiş Sana, Balıkesir Bandırma, Benim Vicdanım Rahat gibi hit olmuş parçaları vardır.

Diskografi
2021: Bu Defa Gidiyorum - Single
2021: Allah Yazdıysa Bozsun - Single
2004: Hayatımın Yanlışı
2002: Ve Ben
2000: Zalim Yar
1998: Kırılırım
1996: Değmezmiş Sana
1995: Yalan Sevgiler
1994: Oyuncak Gibi

Mavi Kadın