2022-11-30 01:38:05 | Son Güncelleme : 2022-11-30 01:45:54

Yılmaz Morgül: Hande Erçel ile evlenmek isterdim

Ünlü şarkıcı Yılmaz Morgül, katıldığı bir programda Hande Erçel ile evlenmek istediğini dile getirdi.

Yılmaz Morgül: Hande Erçel ile evlenmek isterdim

Türk sanat müziği sanatçısı Yılmaz Morgül, bugün katıldığı bir magazin programında samimi bir açıklamada bulundu. 58 yaşındaki şarkıcı yeni nesil oyunculardan Hande Erçel'e hayran olduğunu ifade etti. Şarkıcı duygularını şu sözlerle ifade etti;

''EVLENME TEKLİF EDERDİM''

Yılmaz Morgül, Hande Erçel'e olan hayranlığını yaptığı bomba gibi bir açıklama ile dile getirdi. Ünlü isim;

"Ben yeni şöhret olduğumda Hande Erçel olsaydı onunla kesinlikle evlenmek isterdim. Gider hemen evlenme teklifi ederdim.'' dedi ve ekledi; ''Ben onu evlenilecek kız olarak görüyorum. Hem yetenekli hem güzel. Ona laf edenleri ve eleştirenleri gerçekten anlamıyorum.''

YILMAZ MORGÜL KİMDİR?

İbrahim Yılmaz Morgül 14 Ocak 1964 tarihinde Beykoz'da doğdu. Türk şarkıcı.

Aslen Çayelilidir. Feriha Tunceli ve Sözer Yaşmut'tan musiki dersleri alan ve 1988 yılında Adana'da sahneye çıkmaya başlayan Yılmaz Morgül, “Elveda İstanbul” adındaki ilk albümünü 1995 yılında piyasaya sürdü. "Elveda İstanbul", "Kız Sen Kimsin?" ve Zeki Müren'in de seslendirdiği "Bahçevan" adlı parçalarla tanınmıştır.

Morgül, 1996 yılında cilt kanserine yakalandı. 7 yıl boyunca Amerika'da tedavi olduktan sonra sağlığına tekrar kavuştu. 2016 yılında katıldığı Survivor isimli yarışma programında, kendisine rahatsızlığından dolayı sakal tıraşı için özel izin verildi.

Katıldığı televizyon programlarında 1982 doğumlu olduğunu söyleyen Yılmaz Morgül’ün gerçek yaşı, uzun süre gündem konusu oldu. Meslektaşı Türk sanat müziği sanatçısı Onur Akay'ın, 20 sene önce çekilmiş fotoğrafları sosyal medyada paylaşması ise, tartışmalara son noktayı koydu ve Morgül'ün 1964 doğumlu olduğu ortaya çıktı.

2016 yılında yayınlanan Survivor adlı yarışmada Ünlüler takımında yer almıştır. Yine aynı yıl yayınlanan, Rising Star Türkiye adlı yarışmada jüri olmuştur.

Yılmaz Morgül, 6 Aralık 2021 tarihinde, Kanal d ekranlarında yayınlanan Gelinim Mutfakta yarışmasını bir hafta sunan isim oldu. 6 Aralık ile 10 Aralık tarihleri arasında Yılmaz Morgül sundu.

Diskografi
1988: Özleyeceğim
1991: Mutlu Olmak İstiyorum
1995: Elveda İstanbul
1996: Yılmaz Morgül II
1997: Masum Yalanlar
2000: Olduğum Gibiyim
2001: Türk Sanat Müziği Klasikleri
2003: Can Parçam
2005: Cennet
2008: Türk Sanat Müziği Klasikleri - 2CD
2010: Yılmaz Morgül
2013: Yılmaz Morgül & Ayfer Er - Aşk Benden Sorulur - Single[9]
2015: Yalnızlık Makamı - EP
2016: Yılmaz Morgül 2016 - EP
2017: Yılmaz Morgül Pop - EP
2019: Sensizlik Haram Bana - Single
2021: Aşık Olmak İstiyorum
2021: Kal Benim Için (feat. Erkan Çelik) [Canlı Performans] - Single
2021: Gülü Soldurmam - Single
2022: Ummadığım Anda - Single

Mavi Kadın