Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

Mum gibi eriten sakız! Dr. Ender Saraç öneriyor: Anında iştah kesiyor, yağ yakıyor..

Mavi Kadın>Diyet>Mum gibi eriten sakız! Dr. Ender Saraç öneriyor: Anında iştah kesiyor, yağ yakıyor..

Bir hafta içinde tığ gibi olmanın formülü bulundu! Dr. Ender Saraç’ın en dikkat çekici önerilerinden biri olan sandaloz sakızı kilo vermenize ve yağ yakmanıza olanak tanıyor. Peki, ama nasıl? İşte detaylar…

Çiğnenebilen sandaloz sakızı, toz olarak da kullanılabilir. Toz formu sirkeyle birlikte tüketiliyor.
Çiğnenebilen sandaloz sakızı, toz olarak da kullanılabilir. Toz formu sirkeyle birlikte tüketiliyor.

Kilo vermek, yağ yakıp incelmek fazla kiloları olanların hayali. Peki, bu hayal için ne yapıyorsunuz? Spor ya da diyet bilinen yollar fakat çok daha kolay bir yöntem daha var… Sandaloz sakızı tüketerek metabolizmanızı hızlandırabilir, sindirim sisteminizin düzgün çalışmasını destekleyebilirsiniz. Üstelik Dr. Ender Saraç da öneriyor.

Diyet yapmakta zorlanırken sizin için ilaç gibi gelecek sandaloz sakızı ile bir hafta gibi kısa bir sürede kilo verdiğinizi fark edebilirsiniz. Peki, sandaloz sakızı iştah keser mi, kilo verdirir mi? Yağ yakar mı? Sizin için detayları anlatalım.

SANDALOZ SAKIZI NEDİR, NE İŞE YARAR?

Kuzey Afrika’da yetişen bir bitkinin özünden elde edilen sandaloz sakızı, limon tuzu görüntüsünde aromatik bir reçinedir. Alternatif tıpta yaygın olarak kullanılan bu reçine aynı zamanda kilo verme sürecinde etkilidir.

Mum gibi eriten sakız! Dr. Ender Saraç öneriyor: Anında iştah kesiyor, yağ yakıyor..

SANDALOZ SAKIZI NASIL KULLANILIR?

Zayıflamak ve erimek için sandaloz sakızı kullanmak isteyenler, “sandaloz sakızı nasıl kullanılır” diye soruyor. Çiğnenebilen sandaloz sakızı, toz olarak da kullanılabilir. Toz formu sirkeyle birlikte tüketiliyor.

1 çay kaşığı öğütülmüş ve ezilmiş snadaloz sakızı 1 bardak su ve 1 yemek kaşığı elma sirkesi ile karıştırılır. Kilo vermek istediğiniz dönemlerde tüketilir.

SANDALOZ SAKIZININ FAYDALARI NELER?

Sandaloz sakızının kilo vermeye yardımcı olduğunu ve tığ gibi erittiğini söyledik. Ancak detayları da verelim. Başla nelere iyi geliyor? Sağlığını düşünen, iyi bir şekilde kilo vermek isteyen kişilere Dr. Ender Saraç tarafından önerilen sandaloz sakızının faydalarına da açıklık getirelim. İşte, sandaloz sakızı faydaları:

  • İştahı keser, kilo vermeye yardımcı olur.
  • Vücutta depolanan fazla yağın yanmasına katkı sağlar.
  • Sindirim sistemini düzenler.
  • Bağırsakların düzenli çalışmasını sağlar.
  • İshali önler.
  • Kalp, böbrek ve damar yağlanmasına karşı vücuda direnç sağlar.
  • Romatizmal ağrılara iyi gelir.

Kaynak : haber7.com, sabah.com.tr
Editör : Simgenur Gök
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...