Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

“1001 Gece” dizisine 4 Türk oyuncu

Mavi Kadın>Diziler>“1001 Gece” dizisine 4 Türk oyuncu

Türk-Dubai ortak yapımcılığında hayata geçirilen "1001 Gece" dizisinin Türkiye çekimleri başladı. Dizide 4 Türk oyuncu da rol alacak.

“1001 Gece” dizisine 4 Türk oyuncu

Türk-Dubai ortak yapımcılığında 9 ay önce başlayan "1001 Gece" dizisinin Türkiye çekimleri başladı. Bu büyülü yapım, Türk yapımcı Kemal Tekden'in liderliğinde hayata geçiriliyor. 

Kemal Tekden, daha önce "Diriliş Ertuğrul", "Yunus Emre", "Hacı Bayram Velî", ve "Bir Fetih Öyküsü Kızılelma" gibi sevilen yapımlarıyla tanınmıştı.

 

“1001 Gece” dizisine 4 Türk oyuncu

 

Dizinin Türkiye çekimlerine geçen perşembe başlanırken, Dubai ve İran'dan gelen oyuncuların yanı sıra Türk oyuncular da büyük bir heyecanla projede yer alıyor. Birsen Altuntaş'ın haberine göre dizide Cemal Hünal "Ferit", Belçim Bilgin "Gülay", Gizem Karaca "Simay", ve Levent Özdilek ise "Hakan" rollerini üstleniyorlar.

 

“1001 Gece” dizisine 4 Türk oyuncu

 

Yaklaşık 9 aydır devam eden bu dev bütçeli proje, Türkiye çekimlerinin 3.5 ay sürmesi planlanıyor. 30 bölümden oluşacak olan dizi, 2024 sonunda seyircilerle buluşacak. 

Kaynak : Mavi Kadın
Editör : Elif Demirtaş Bilir
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...