Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

2024 kış modasının ayakkabı trendleri: Hem şık hem rahat

Mavi Kadın>Moda>2024 kış modasının ayakkabı trendleri: Hem şık hem rahat

Kış kendini geç gösterse de ayaklarınızı sudan, kardan korumak yeni botları gardırobunuza eklemenin zamanı geldi. Kış mevsiminde hava koşullarına göre tercih edebileceğiniz hem şık hem rahat birçok model bulunuyor. Mavi Kadın editörü trend kış ayakkabılarını derledi.  

2024 kış modasının ayakkabı trendleri: Hem şık hem rahat

Sokak modası, iş hayatı, seyahat, günlük yaşam ve spor aktivitelerinizde hem şık hem de rahat ayakkabı tercihleri yapabilmek için gardrobunuza iyi parçalar seçmelisiniz. İyi bir ayakkabı ve bot seçimi göz alıcı görünmenize yardımcı olacaktır.

Kışlık ayakkabı veya bot için alışberiş yaparken, sıcaklık, yalıtım ve su geçirmezlik gibi özelliklere bakılır. Ayakkabı koleksiyonunuzu şık, pratik ve sonraki sezonlara da uyum sağlayacak şekilde oluşturmanız için birkaç öneriyi sizler için derledik. Hangi ayakkabının hangi koşullarda giyileceği en az kalitesi kadar önem taşır. 

İşte kışın giyilebilecek şık, korunaklı ve rahat ayakkabı önerileri:

HER ŞEYLE UYUMLU KLASİK SPOR AYAKKABILAR

Spor ayakkabılar çok yönlüdür. Sadece spor kıyafetleri ile değil aynı zamanda klasik kıyafetlerle de tercih edilir. Renk, yükseklik ve kumaş kalitesi bir spor ayakkabıyı kış sitiline uygun hale getirebilir. Kışın giyilecek sert tabanlı spor ayakkabıları yarım ya da bir numara büyük tercih edebilirsiniz.

2024 kış modasının ayakkabı trendleri: Hem şık hem rahat

KLASİK LOAFERLAR

Loafer'lar pişman olmayacağınız ikonik bir ayakkabıdır. Bunları en azından haftada bir kez giyebilirsiniz. Sedece kumaş değil aynı zamanda kot paltolonların her birinin altına uyum sağlar.

2024 DERİ ÇİZME TRENDLERİ

2024 yılının kış modasında deri çizme trendleri önemli yer tutuyor. Klasik tasarımlar bu yıl yeniden yorumlanıyor. Kadın deri bot modelleri şıklık ve konforu bir arada sunuyor. Hem erkekler hem de kadınlar için tasarlanan bu yeni trendler, klasik deri botlardan renkli ve desenli modellere, spor botlardan vintage esintili tasarımlara kadar çeşitlilik gösteriyor. Deri çizmeler, günlük giyimden iş hayatına, özel davetlerden gündelik hafta sonu kıyafetlerine kadar her alanda kullanılabilecek parçalar. Bu tarz bir seçiml ile tarzınız ön plana çıkabilir, dikkat çekici ve yenilikçi görünebilirsiniz.

2024 KADIN DERİ BOT MODELLERİ

Tasarımın ve şıklığın ön plana çıktığı 2024 kış sezonunda hem modern hem de klasik tarzlar deri bot modellerinde bir araya geliyor. Renk seçenekleri ve modelleri ile birçok seçenek sunan deri bot modellerini günün her saatinde tercih edebilirsiniz.

2024 kış modasının ayakkabı trendleri: Hem şık hem rahat

DÜZ ÇİZMELER

Düz çizmeler, hem şık görünümü hem de rahatlığı sayesinde en çok tercih edilenler arasında. Midi elbise ya da jean paltolonlarla harika kombinler oluşturulabilir. Derinin zenginliği yansıtılırken aynı zamanda birçok renk seçeneği ile farklı görünmek mümkün. 2024 kış sezonunda özellikle metalik çizmeler popüler. Metalik detayları olan bir çizme giydiğinizde sade bir kombin tercih ederek dikkat çekici görünebilirsiniz.

STİLETTO TOPUKLU ÇİZME

Her kıyafete şık bir dokunuş sağlayan stiletto topuklu diz boyu çizmeler, en çok kısa elbiselere yakışıyor. Midi elbise veya jean ile de tercih edilebilir. İnce ve yüksek topuklu olan bu çizmeler gündelik hayatta pek tercih edilmiyor. Fakat ofis hayatı, akşam davetleri veya özel anlarınız için en uygun modellerden biridir. 

KÜRK ÇİZMELER

Kürklü botlar her yıl kış mevsiminde vazgeçilmez trendler arasında yer alıyor. Kürk botlar, hem sıcaklık hem de şıklık arayanlar için ideal bir seçenek. Yumuşak ve sıcak tutan iç astara sahip kürklü botlar görünümüzü tamamlar. Sokak modasında kendine has bir yeri olan bu parça, kışlık kaban, triko, kalın kazak hatta bere ve atkı ile oldukça iyi bir kombin yapmanızı sağlar.

2024 kış modasının ayakkabı trendleri: Hem şık hem rahat

Kaynak : Mavikadın, Instyle
Editör : Fatma Zeybek
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...