Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

AK Parti Bursa BB Başkan adayı Alinur Aktaş'ın eşi Sevinç Aktaş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Mavi Kadın>Biyografi>AK Parti Bursa BB Başkan adayı Alinur Aktaş'ın eşi Sevinç Aktaş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

AK Parti'nin güçlü olduğu ancak CHP'nin de iddialı olduğu Bursa'da 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde seçmenler tercihlerini yaparken adayların ailelerini de merak ediyor. AK Parti Bursa Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Alinur Aktaş'ın eşi Sevinç Aktaş da bu nedenle kamuoyunun dikkatini çekti. Peki Sevinç Aktaş kimdir? İşte Sevinç Aktaş'ın biyografisi ve hayatı.

AK Parti Bursa BB Başkan adayı Alinur Aktaş'ın eşi Sevinç Aktaş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

31 Mart 2024 seçimlerinde öne çıkan adayların eşleri, aile hayatı da seçmenler tarafından merak edildi. AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan adayı Alinur Aktaş'ın eşi Sevinç Aktaş'ın biyografisi de kim olduğu da araştırıldı. "Seviç Aktaş kimdir, kaç yaşında, nereli?" sorusunun cevabını derledik: 

SEVİNÇ AKTAŞ KİMDİR KAÇ YAŞINDA?

Sevinç Aktaş AK Parti Bursa büyükşehir Belediye Başkanı adayı Alinur Aktaş'ın eşidir. İşine dair hiçbir bilgi bulunmayan Sevinç Aktaş'ın ev hanımı olduğu düşünülmektedir. Alinur Aktaş'ın düzenlediği etkinliklerde, faaliyetlerde ve ziyaretlerde eşiyle beraber katılım sağlamaktadır.

SEVİNÇ AKTAŞ KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Sevinç Aktaş'ın Alinur Aktaş ile olan evliliğinden iki çocuğu bulunmaktadır. 

AK Parti Bursa BB Başkan adayı Alinur Aktaş'ın eşi Sevinç Aktaş kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

SEVİNÇ AKTAŞ KULLANDIĞI SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Sevinç Aktaş'ın kullandığı herhangi bir sosyal medya hesabı bulunmamaktadır. 

ALİNUR AKTAŞ KİMDİR?

Alinur Aktaş 25 Ekim 1970 yılında Bursa'nın İnegöl ilçesinde dünyaya geldi. İlköğrenimini, ortaöğrenimini ve lise öğrenimini İnegöl'de tamamladı. Üniversiteyi Uuludağ Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İşletme bölümünde tamamladı. Uzun yıllar boyunca, İnegöl'de mobilyacılık üzerine üst düzey yöneticilik yaptı. 28 Mart 2004 seçimlerinde İnegöl Belediye Başkanlığını kazandı. 2017 yılında Recep Altepe'nin Büyükşehir Belediye Başkanlığından istifa etmesi üzerine Belediye Meclisi'nde yapılan seçimlerde Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı oldu. Şu anda 2024 yerel seçimlerde de AK PartiBurs büyükşehir Belediye Başkanı adayıdır. 

Kaynak : Mavi Kadın
Editör : Nermin Sekmen Halil
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...