Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

Mavi Kadın>Biyografi>Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

CHP Adana Büyükşehir Başkanı adayı Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar, belediye başkanı aday eşleri arasında en çok merak edilen isim oldu. Peki Nuray Karalar kimdir, nereli, kaç yaşında, ne iş yapıyor. İşte biyografisi:

Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

31 Mart yerel seçimlerinde aday olan siyasetçiler kadar, adayların eşleri de gündemde. CHP Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar da o isimlerden. Nuray Karalar'ın biyografisi ve hayat hikayesini derledik. 

NURAY KARALAR KİMDİR?

Adana CHP Büyükşehir Başkan Adayı Zeydan Karalar'ın eşi olan Nuray Karalar, Fen ve Teknoloji öğretmenidir. Şu anda hala Yavuz Selim Ortaokulu'nda Fen ve Teknoloji öğretmenliği yapıyor. Bunun yanında eşi Zeydan Karalar'ın siyasi faaliyetleri, organizasyonları ve ziyaretlerinde ona eşlik ediyor. 

NURAY KARALAR KAÇ ÇOCUĞU VARDIR?

Nuray Karalar ve Zeydan Karalar çiftinin 3 çocuğu bulunuyor. İlk çocukları Mert Karalar, Çukurova Üniversitesi'nde Öğretim Üyesi görevini sürdürüyor. İkinci çocukları olan Özge Kamer Karalar Pekuz Dokuz Eylül Üniversitesi'nde Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Anabilim Dalıi Çocuk Metabolizma Hastalıkları Bilim Dalı'nda Araştırma Görevlisidir. Üçüncü çocukları Volkan Karalar ise babasının 2005 yılında kurduğu A- TEKS mühendislik şirketinin ortaklarından biridir. 

Zeydan Karalar'ın eşi Nuray Karalar kimdir, kaç yaşında, ne iş yapıyor?

NURAY KARALAR SOSYAL MEDYA HESAPLARI NEDİR?

Nuray Karalar çok aktif kullanmasa da, ara ara kullandığı Instagram hesabı bulunuyor. Nuray Karalar'ın Instagram adresi @nuraykaralar01 ‘dir. 

ZEYDAN KARALAR KİMDİR?

Zeydan Karalar, 1958 yılında Adana'da doğdu. Eğitim hayatının hepsini Adana'da tamamlayan Zeydan Karalar, 980 yılında Çukurova Üniversitesi Makine Mühendisliği Bölümü'nden mezun oldu.  23 yaşında Makine Mühendisleri odasına seçilerek, Türkiye'nin en genç oda başkanı ünvanına sahip oldu. Çeşitli şirketlerde farklı pozisyonlarda çalıştı. Daha sonra kendi şirketlerini kurdu. 2000 yılında bugün oğullarının daçalıştığı A- TEKS Mühendislik şirketini kurdu.  2008 yılında ikinci şirketi olan Başkent Pres' i kurdu. 2010 yılında CHP Adana İl başkanlığına atandı ve 2014 yılında Seyhan Belediye Başkanı seçildi. 2019 yılında CHP'nin Adana Büyükşehir Belediye Başkanlığına aday gösterildi ve seçimi kazandı. Şu anda da 2024 yerel seçimlerinde Adana CHP Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır. 

Kaynak : Mavi Kadın
Editör : Nermin Sekmen Halil
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...