Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

AK Parti Antalya BB Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün eşi Ayşe Tütüncü kimdir?

Mavi Kadın>Biyografi>AK Parti Antalya BB Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün eşi Ayşe Tütüncü kimdir?

2024 yerel seçimlerinde kıyasıya yarışan belediye başkan adaylarının eşleri de zaman zaman gündeme geldi. CHP ve AK Parti arasında kıyasıya yarışa sahne olan Antalya'da seçmenin gözü adayların ailelerindeydi. AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün eşi Ayşe Tütüncü de öne çıkan isim oldu. Peki Ayşe Tütüncü kimdir, kaç yaşında? İşte hayatı ve biyografisi.

AK Parti Antalya BB Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün eşi Ayşe Tütüncü kimdir?

31 Mart 2024 yerel seçimlerinde Belediye Başkanlıklarına aday olanlar kadar adayların eşleri de merak ediliyor. Bunlardan biri de AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı Ayşe Tütüncü. Peki Ayşe Tütüncü ne iş yapar? Nereli? Mavi Kadın editörü Ayşe Tütüncü'nün biyografisini derledi. 

AYŞE TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Ayşe Tütüncü 2024 yerel seçimlerinde AK Parti Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Hakan Tütüncü'nün eşidir. Kendisi doktordur. Şu anda da Antalya'nın Kepez ilçesi Aile Sağlığı Merkezi'nde çalışıyor.  Bunun yanında Hakan Tütüncünün işi dolayısıyla düzenlenen ziyaretlerde, etkinlik ve programlarda eşi ile beraber yer alıyor. 

AYŞE TÜTÜNCÜ KAÇ ÇOCUĞU VAR?

Ayşe Tütüncü'nün  ve Hakan Tütüncü ile olan evliliğinden Zeynep Tütüncü adında ortaokulda okuyan bir kızı var. 

AK Parti Antalya BB Başkan Adayı Hakan Tütüncü'nün eşi Ayşe Tütüncü kimdir?

AYŞE TÜTÜNCÜ'NÜN KULLANDIĞI SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Ayşe Tütüncü hem Instagram hem de X hesabı kullanıyor. Herkese açık olmayan Instagram hesabının adresi @draysetutuncu ve X hesabı ise @aysetutuncu 'dür. 

HAKAN TÜTÜNCÜ KİMDİR?

Hakan Tütüncü 15 Haziran 1979 yılında Almanya'da doğdu. İlköğrenimini Almanya'da görmeye başlasa da ilkokul, ortaokul ve liseyi Antalya'da tamamladı. 2001 yılında İstanbul Üniversitesi Hukuk Fakültesi'nden mezun oldu. Aynı yıl AK Parti kuruluşunda görev aldı ve Antalya İl Gençlik Kolları Kurucu İil Başkanı olarak atandı. 2003 yılında Antalya İl Yönetim Kurulu üyesi, 2004 yılında ise Antalya İl Sekreteri olarak görev aldı. 2005 ve 2009 yıllarında iki dönem boyunca AK Parti Genel Merkez Gençlik Kollları Başkanlığı yaptı. 2009 yılında Antalya'nın Kepez ilçesinin Belediye Başkanı oldu. 2014'te yine aynı görev için aday oldu ve kazandı 2014 yılından bu yana Antalya Merkezli Akdeniz Belediyeler Birliği'nin başkanlığını yapmakta. 2024 yerel seçimlerinde Antalya Büyükşehir Belediye Başkan adayıdır. 

Kaynak : Mavi Kadın
Editör : Nermin Sekmen Halil
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...