Mavi Kadın - Kadına Özel Kadın Sitesi
- Güncelleme Tarihi:

Fatih Mehmet Kocaispir'in eşi Raziye Kocaispir kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor? 

Mavi Kadın>Biyografi>Fatih Mehmet Kocaispir'in eşi Raziye Kocaispir kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor? 

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Kocaispir'in eşi Raziye Kocaispir, seçim sürecinde merak edilen isimlerden oldu. Raziye Kocaispir kimdir, nerelidir, neiş yapıyor, kaç çocuğu var? Raziye Kocaispir'in portresi...

Fatih Mehmet Kocaispir'in eşi Raziye Kocaispir kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor? 

31 Mart yerel seçimleri ile birlikte Büyükşehir Belediye başkanı adayları kadar, adayların eşlerinin hayatları da merak konusu oldu. AK Parti Adana Büyükşehir Belediye Başkanı adayı Fatih Mehmet Kocaispir'in eşi olan Raziye Kocaispir de o isimlerden. İşte Raziye Koaispir'in biyografisi: 

RAZİYE KOCAİSPİR KİMDİR?

Raziye Kocaispir, AK Parti Adana Büyükşehir Belediyesi Başkan adayı Fatih Mehmet Kocaispir'in eşidir. Fatih Mehmet Kocaispir ile evliliğinden 3 çocuğu bulunuyor. Eşinin düzenlediği siyasi faliyetlere, organizasyonlara ve projelere aktif olarak katılım sağlıyor. Hoşgeldin Bebek projesi kapsamında eşi Fatih Mehmet İspir ile yeni doğum yapan aileleri ziyaret ediyor. Adana ‘da gösterilen çeşitli kültür faaliyetlerine katılım sağlıyor. 

Fatih Mehmet Kocaispir'in eşi Raziye Kocaispir kimdir, kaç yaşında ne iş yapıyor? 

RAZİYE KOCAİSPİR'İN SOSYAL MEDYA HESAPLARI

Raziye Kocaispir'in aktif olarak kullandığı Instagram ve X hesabı vardır. Instagram adresi @raziyekocaispir ve X adresi de aynı şekilde @raziyekocaispir  'dir. 

FATİH MEHMET KOCAİSPİR KİMDİR?

Fatih Mehmet Kocaispir, 1975 yılında Adana'nın Kadirli ilçesinde doğdu. 1993 yılında İmam Hatip lisesinden mezun oldu. 1998 yılında Ankara Üniversitesi Hukuk Bölümü'nden mezun oldu. Üniversiteden sonra tekrar Adana'ya dönerek Çukurova Üniversitesi Sosyal Bilimler Enstitüsü'nde Yönetim ve Organizasyon alanında yüksek lisans yaptı. 2000 yılından itibaren serbest avukat olarak çalışıyor. Aynı zamanda 2004 yerel seçimlerinde Adana/ Seyhan Büyükşehir Belediye Meclis Üyesi olarak seçildi. 31 Mar 2019 yerel seçimlerinde AK Parti Adana Yüreğir Belediye Başkanı olarak seçildi.  

Kaynak : Mavi Kadın
Editör : Nermin Sekmen Halil
Google News
Etiketler
Mavi Kadın
UYARI: Küfür, hakaret, bir grup, ırk ya da kişiyi aşağılayan imalar içeren, inançlara saldıran yorumlar onaylanmamaktır. Türkçe imla kurallarına dikkat edilmeyen, büyük harflerle yazılan metinler dikkate alınmamaktadır.
Sonraki Haber Yükleniyor...